Vrouwenretraite
3-5 maart 2023

rest, restore and reconnect

Een weekend lang zakken, ontspannen, uitrusten, diep in- en uitademen en je verbinden met de wijsheid van je baarmoedergebied in een veilige en warme bedding. Voel je welkom bij de vrouwenretraite van Wombfulness en Danielle Uriel. Wij verwelkomen iedereen met of zonder cyclus, wel of geen kinderen, die zich identificeert met het vrouwelijk gender en zich dieper wil met haar bron van liefde en wijsheid.

In een wereld die 24/7 aan staat is het essentieel om af en toe een moment te nemen om tot stilstand te komen en in te checken bij jezelf. En naast het stil staan, het stiller worden van binnen, is het ook erg fijn om te verzachten en je dieper te verbinden met je zachte krachtbron. Want wanneer je meer kan leven vanuit een afstemming met jouw cyclus, vanuit je zachte kracht, dan sta je stevig, vol vertrouwen en in overgave in het leven. Dan leef je vanuit de flow, je innerlijke stroom. Als je zo kan leven, dan geeft het leven je bakken met energie en creatiekracht in plaats van dat het je overspoelt en uitblust.


Heb jij de behoefte om:

 • Een weekend uit te rusten, je opnieuw te verbinden met je bron en op te laden?
 • Je te verbinden met je intuïtie, je vrouwelijke kant, de wijsheid van je baarmoeder?
 • Meer te gaan luisteren naar je innerlijke stem?
 • De stem van je hart te ontdekken en te laten klinken?
 • Gedragen te worden in en door een groep gelijkgestemde vrouwen?
 • Een paar dagen verzorgd te worden met zalig eten en een verdiepend en verrijkend programma?

Welkom bij de Vrouwenretraite!

Nu klinkt dit allemaal natuurlijk heel heerlijk. Maar vergis je niet. Dit weekend draait echt niet alleen maar om ontspannen en opladen. De ervaring leert namelijk dat wanneer je écht gaat zakken en verbinding gaat maken met je bekkengebied, er juist ruimte ontstaat voor overtuigingen, oude patronen, onzekerheden of zelfs trauma om naar boven te komen drijven. Er ontstaat ruimte voor heling en dat is allemaal welkom dit weekend.

Wie zijn wij?
Danielle geeft al jaren het klankbad bij de retraites van Wombfulness. In de loop van de jaren is onze samenwerking tot een krachtige vriendschap uitgegroeid, wat ook te merken is in de klankbaden die we nu samen geven.

Daniëlle is haptotherapeut, harpiste en zangeres. Ze heeft een sterkte verbinding met 'boven' en met het hart. Ze kan helder voelen en dit samen met haar harp- en zangspel is als een medicijn om juist die stukken die vanuit je bekken naar boven komen drijven, te transformeren naar hartekracht.

Marjoleins kracht ligt in haar verbinding met Moeder aarde en haar baarmoedergebied. Ze brengt rust, ontspanning en creëert een bedding waarin alles van jou verwelkomd kan worden. Samen maken ze een heilige ruimte waarin hart en bekken met elkaar mogen verbinden en samenvloeien. Voor deze retraite bundelen ze ons krachten en klanken nog meer en gaan we een heel weekend lang genieten van al het moois dat het we samen - hopelijk ook met jou erbij - mogen co-creëren.

Wat kan je dit weekend verwachten?

Op vrijdag kom je aan om 16.00 uur en heb je rustig de tijd om aan te komen, je te installeren op je kamer en te zakken met een kopje thee en wat lekkers. Als iedereen er is beginnen we met een openingsceremonie.

Om 18.30 is er een veganistisch diner en om 20.00 uur komen we weer samen voor een ontspannende yoga nidra speciaal voor verbinding met je bekkengebied en een sharing circle.

Op zaterdag beginnen we na het ontbijt met een meditatieve wandeling. Daarna heb je tijd voor jezelf. Je kan een boek lezen, voor je uit staren of een massage ontvangen. In de middag is er een klankbad. ’s Avonds is er een ceremoniële vrouwencirkel met cacao en een womb healing.

Op zondagochtend doen we wederom een meditatieve wandeling, gevolgd door een harp healing. In de middag is er een vrouwencirkel met dans. Het hele weekend is er speciaal voor jou. Alles is een uitnodiging en je mag zelf bepalen waar en wanneer je mee wilt doen met het programma.

Je wordt gedragen...

Deze retraite is voor vrouwen van alle leeftijden, met of zonder baarmoeder, met of zonder cyclus, met of zonder kinderen. Alles van jou is welkom. Kom zoals je bent!


De locatie voor dit weekend is de Oerboerderij in De Lutte. Deze plek wordt gedragen door ontzettend mooie en inspirerende natuur. Zodra je hier aankomt voel je een deken van rust over je heen glijden.

Het weekend is van vrijdag 16.00 tot zondag uiterlijk 17.00 uur. Als je op vrijdag iets later wil aansluiten ivm je werk/thuissituatie dan is dat geen probleem.

De kosten voor dit weekend zijn €447,-* Hiervoor krijg je:

 • Twee overnachtingen in een gedeelde kamer met gedeeld sanitair
 • Welkomsttasje
 • Alle veganistische maaltijden + tussendoortjes en onbeperkt kruidenthee
 • Twee x yoga nidra afgestemd op de groep
 • Meditatieve wandelingen
 • Harp healing
 • Tijd en ruimte voor jezelf
 • Klankbad
 • Vrouwencirkels met oa cacao ceremonie en womb healing
 • Een transformerende en onvergetelijke ervaring

*Voor een eenpersoonskamer betaal je €50,- toeslag.
Een massage kan je erbij boeken voor €55,-

Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen. Betalen in termijnen is mogelijk, neem dan even contact met mij op.