Vrouwenretraite
18-20 november '22

Een weekend lang zakken, ontspannen, uitrusten, diep in- en uitademen en je verbinden met de wijsheid van je baarmoedergebied in een veilige en warme bedding. Voel je welkom bij de vrouwenretraite van Wombfulness.

In een wereld die 24/7 aan staat is het essentieel om af en toe een moment te nemen om tot stilstand te komen en in te checken bij jezelf. En naast het stil staan, het stiller worden van binnen, is het ook erg fijn om te verzachten en je dieper te verbinden met je zachte krachtbron. Want wanneer je meer kan leven vanuit een afstemming met jouw cyclus, vanuit je zachte kracht, dan sta je stevig, vol vertrouwen en in overgave in het leven. Dan leef je vanuit de flow, je innerlijke stroom. Als je zo kan leven, dan geeft het leven je bakken met energie en creatiekracht in plaats van dat het je overspoeld en uitblust.

Heb jij de behoefte om:

 • Een weekend uit te rusten, te ontspannen en op te laden?
 • Je te verbinden met je intuïtie, je vrouwelijke kant, de wijsheid van je baarmoeder?
 • Meer te gaan luisteren naar je innerlijke stem? 
 • Gedragen te worden in en door een groep gelijkgestemde vrouwen?
 • Een paar dagen verzorgd te worden met zalig eten en een verdiepend en verrijkend programma?

Welkom bij de Vrouwenretraite!

Wat kan je dit weekend verwachten?

Op vrijdag kom je aan om 16.00 uur en heb je rustig de tijd om aan te komen, je te installeren op je kamer en te zakken met een kopje thee en wat lekkers. Als iedereen er is beginnen we met een openingsceremonie.

Om 18.30 is er een veganistisch diner en om 20.00 uur komen we weer samen voor een ontspannende yoga nidra speciaal voor verbinding met je bekkengebied en een sharing circle.

Op zaterdag beginnen we de dag in stilte met een ontbijt en daarna een meditatieve wandeling. Daarna heb je tijd voor jezelf. Je kan een boek lezen, voor je uit staren of een massage ontvangen. In de middag is er een klankbad met yoga nidra. ’s Avonds is er een vrouwencirkel met als thema de cyclische wijsheid van je baarmoeder.

Op zondagochtend en zondagmiddag zijn er ook nog vrouwencirkels/verbindingsmomenten, deze zijn afgestemd op de groep. Denk aan dans, womb healing/blessing, cacaoceremonie, deelcirkel en dieper zakken. Het hele weekend is er speciaal voor jou. Alles is een uitnodiging en je mag zelf bepalen waar en wanneer je mee wilt doen met het programma.

Deze retraite is voor vrouwen van alle leeftijden, met of zonder baarmoeder, met of zonder cyclus, met of zonder kinderen. Alles van jou is welkom. Kom zoals je bent!


Dit weekend vindt plaats op Hof van Moeder Aarde in Neede. We logeren in een kleurrijke groepsaccommodatie in gedeelde kamers.

Het weekend is van vrijdag 16.00 tot zondag uiterlijk 17.00 uur. Als je op vrijdag iets later wil aansluiten ivm je werk/thuissituatie dan is dat geen probleem.

De kosten voor dit weekend zijn €497,-* Hiervoor krijg je:

 • Twee overnachtingen in een gedeelde kamer (2 of 3 personen) met gedeeld sanitair
 • Welkomsttasje
 • Alle veganistische maaltijden + tussendoortjes en onbeperkt kruidenthee
 • Twee x yoga nidra afgestemd op de groep
 • Meditatieve wandeling
 • Tijd en ruimte voor jezelf
 • Klankbad
 • Verschillende (ceremoniële) vrouwencirkels
 • Een transformerende en onvergetelijke ervaring

Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen. Betalen in termijnen is mogelijk, neem dan even contact met mij op.

*kom je samen met een vriendin dan krijg je beiden €50,- korting en krijgen jullie uiteraard samen een kamer.