Een kijkje in de spiegel

Mijn naam is Marjolein Vos. Jarenlang zocht ik naar mijzelf door boeken lezen, workshops, cursussen en opleidingen te volgen en bepaalde relaties aan te gaan. Ik ervoer een leegte in mijzelf die er niet hoorde te zijn. Mijn zoektocht stopte toen ik voor de eerste keer zwanger raakte. Alles wat ik al die tijd zocht groeide letterlijk in mij: pure essentie in liefde geboren. Mijn eerste dochter werd geboren op mijn 26e verjaardag. Deze onvergetelijke ervaring was een krachtige initiatie. Zowel fysiek als energetisch was ik een geboortekanaal en werd naast een volmaakt baby’tje ook ikzelf opnieuw geboren. Ik werd intuïtiever, krachtiger, zachter, meer geaard en voelde golven van onvoorwaardelijke liefde door mij heen stromen.

De afgelopen jaren heb ik dit een aantal keer mee mogen maken. Inmiddels ben ik een dankbare moeder van vier prachtige dochters en een zoon. Ik voel mij geroepen om mensen bewust(er) te maken van hun bron, hun oneindige stroom van inspiratie, hun kracht en liefde.

Visie & Missie

Wat ik erg belangrijk vind in mijn leven is dat ik luister naar mijn onderbuikgevoel. Mijn intuïtie is mijn belangrijkste graadmeter, mijn belangrijkste raadgever. Bij de keuzes die ik maak vind ik het belangrijker om naar mijn gevoel te luisteren dan naar mijn mind. Inmiddels werken deze twee goed samen.

Iedere dag, ieder uur, iedere minuut, iedere seconde: elk moment van je leven kan je opnieuw de keuze maken. Je kan de keuze maken om naar het stemmetje in je hoofd te luisteren. Je mind, dat zegt dat je het toch niet kan, dat je te weinig kennis/vaardigheden hebt, dat niemand op jou zit te wachten, dat het geen zin heeft. De stem die jou ervan weerhoudt om te leven zoals jij dat het allerliefst zou willen. We hebben allemaal dromen toch? Maar onbewust houden we onze dromen zo klein mogelijk, om zo weinig mogelijk te verliezen. Maar eigenijk verlies je veel meer door zo klein te blijven.

Hoe zou jouw leven eruit zien als je naar die andere stem luistert? De stem die heel zachtjes door je lijf galmt. De stem die bijna niet te horen is, omdat je gedachten zo luid spreken. De stem die diep in jou verscholen zit en jou eigenlijk wil laten weten dat je het waard ben om te gaan staan voor je allergrootste dromen. De stem die jou vertrouwen laat groeien, gelooft in jou, jouw prachtig vindt en niet kan wachten tot jij jezelf nu eens echt volledig gaat laten zien.

Ik wil jou helpen deze stem in jezelf luider te laten spreken. Ik wil een ruimte creëren waarin jij de kracht (her)vindt in jezelf om te gaan stralen.

persoonlijke ervaring

Mijn rugzak is gevuld met een bachelor Nederlandse Taal en Cultuur, een propedeuse Kunstzinnige Therapie, allerlei inwijding op energiegebied (Reiki) en (Inca) sjamanisme,  opleiding tot doula en zwangerschapsdocent. Ook ben ik opgeleid tot Fire Keeper (vuurhoedster). Op dit moment volg ik een teacher training voor Yoga Nidra en Womb Yoga.

Het leven als moeder is mijn grootste leerschool. Uiteindelijk laat ik stap voor stap alles los en doe ik dat waar ik blij van word. Op dit moment word ik blij van: mijn moederschap (ook al is het soms vreselijk vermoeiend), schrijven (ook al blijven de pagina’s soms wekenlang leeg), retraites organiseren en begeleiden.

Ik schrijf regelmatig over mijn leven als moeder en mens. Ook kunnen zwangeren, moeder en alle andere vrouwen bij mij terecht voor individuele sessies, zoals natuurlijke zwangerschapsbegeleiding, coaching, intuïtieve buikschildering of massage.