Online retraite

Als zwangere of moeder heb je niet altijd de mogelijkheden om de deur uit te gaan voor je rust en ontspanning, voor een moment om op te laden. Ontspanning is de beste voeding die je jezelf als (aanstaande) moeder kan geven, naast voldoende slaap. Speciaal voor de mama die wil leren hoe ze beter kan ontspannen en vooral hoe ze dit meteen in de praktijk kan ervaren, zijn er de online retraites. Ze kosten je weinig tijd, je hoeft er de deur niet voor uit, geen oppas voor te regelen en wat je er voor terugkrijgt is onbetaalbaar (en op donatiebasis).
Voel je welkom!

yoga nidra

Tijdens een online les yoga nidra kan je in een korte tijd tot een diepe ontspanning komen. Niks geen ingewikkelde houdingen: je gaat lekker liggen met voldoende ondersteuning zodat je lichaam helemaal tot rust kan komen en je geest wakker blijft. Ik begeleid je met mijn stem en eventuele klanken en instrumenten door een melodieuze droomreis.

Je kan deze les volgen vanuit je bed, vanaf de bank of een ander rustig plekje in huis. Baby's aan de borst zijn welkom en kunnen lekker meedoen.
Ervaring is niet nodig. Deelname is op donatiebasis.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging binnen 24 uur.
De lessen duren 35 minuten. Elke nidra is weer anders en op de groep afgestemd.

DATA: 
16 mei: 20.30 uur 

cirkel Uitgerust Moederschap

Tijdens de cirkel maak je een reis met gelijkgestemde moeders, naar diepere lagen in jezelf. De basis van iedere cirkel is yoga nidra. Daaromheen zijn er diverse oefeningen als visualisatie, creativiteit, schrijven en beweging, om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat jouw valkuilen zijn. 

Een uitgeruste moeder kan zichzelf en haar gezin dragen. Ze kan meestromen met dat wat zich aandient in het moment. Ze kent zichzelf en weet dat ze op tijd haar batterij oplaadt en niet pas wanneer deze helemaal leeg is.

Er is nu geen online cirkel gepland.