Mama en kind retraite

Een veilige haven waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf, je kindje en andere moeders.

Wombfulness creëert met de mama en kind retraite een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van een afgestemd programma voor jou en je kindje zak je dieper in je lijf en ontstaat er ruimte om je op een andere manier te verbinden met elkaar.

Er wordt voor jullie gekookt, de afwas wordt gedaan en je opgemaakte bedje staat klaar bij aankomst. Je hoeft je een weekend niet te bekommeren om het huishouden, want deze retraite is geheel verzorgd, zodat jij je volledig met jezelf en je kind bezig kan houden.


Deze retraite biedt jou de gelegenheid om heerlijk verwend te worden en volledig te ontspannen. Vanuit ontspanning kan je de verbinding met je kindje verdiepen. Er is zowel kwalitatieve tijd voor jou alleen als bijzondere tijd voor jou en je kindje samen.

Om je een idee te geven

Op vrijdag 26 maart komen jullie rond 16.00 uur aan bij de Schaapshut in Sevenum. Je hebt tijd om rustig aan te komen, je te settelen in jullie slaapvertrek en de boerderij te verkennen. Als iedereen er is komen we samen, om elkaar te leren kennen. Rond 17.30 uur gaan we lekker eten. ’s Avonds als de kinderen slapen kunnen de mama’s genieten van ontspannende yoga.

Zaterdag en zondag is er ’s ochtends mama en kind yoga. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen wordt de groep wel of niet opgesplitst. Daarna heb je tijd om samen met je kind en eventueel andere mama’s de omgeving te verkennen of lekker buiten te spelen. Na de lunch is er rusttijd. En ’s middags tussen 15 en 17 uur is er een activiteit voor mama en kind samen. Tussendoor plannen we de individuele massages van de mama’s. ’s Avonds als de kinderen slapen is er nog een ontspannende activiteit voor de moeders.

Maandag 29 maart nemen we na het ontbijt afscheid rond 9.30.


"Wat heb ik intens genoten van de retreat. Heel fijn om lekker met mijn dochtertje weg te zijn en tijd te hebben voor mijzelf. Ik heb inzichten opgedaan, heerlijk gegeten, verbinding gevoeld, en gelachen! Ik kan dit iedereen aanraden, vooral wanneer je twijfelt of je jezelf dit wel gunt maar het stiekem heel graag wilt. Doe het!" - Maxine

luxe en verwennerij

De retraite vindt plaats in de Schaapshut. Een gerenoveerde boerderij in Sevenum. De houten balken laten zien dat dit vroeger een boerderij was, maar in 2017 is deze volledig op de schop gegaan en is hij omgetoverd tot grote en luxe groepsaccommodatie. Deze plek is speciaal gericht op families. Dat is te merken aan de ruime slaapkamers met eigen douche en toilet en diverse speelplekken zowel binnen als buiten.

In de tuin is een trampoline, speelhuis en diverse fietsjes voor de kinderen om heerlijk mee te spelen. En de houtgestookte hot tub warmen we natuurlijk ook op.

Kortom: een heerlijke plek met alle comfort, luxe, ruimte en natuur die je jezelf toewenst om tot rust te komen.


"Ik heb de verbinding weer teruggevonden. Verbinding met mezelf en met andere mensen om mij heen. Ik voel me een stuk positiever, voel compassie voor anderen en voel me sterker dan ooit. Oja, ik heb mijn baan opgezegd. Doei dingen doen waar ik geen energie van krijg. Hallo leven, wat ben je leuk, wist ik eigenlijk niet. :-)" - Tamara

Deze retraite is bestemd voor

 •  moeders die toe zijn aan een paar dagen niet hoeven koken, afwassen en schoonmaken
 • moeders die op een prachtige plek in de natuur tot rust willen komen
 • moeders die zin hebben om op een speciale manier zich te verbinden met hun kindje
 • moeders die naast leuke dingen doen met hun kind, ook inspirerende en bekrachtigende tijd voor zichzelf wil hebben.
 • moeders die zich weer helemaal willen opladen
 • kindjes die het leuk vinden om samen met hun mama en andere kindjes op avontuur te gaan
 • kindjes die met knuffeltantes leuke dingen willen doen, terwijl mama een massage krijgt

De mama en kind retraite is voor moeders met kind van 0 tot 4 jaar.  

Praktisch

De Wombfulness mama en kind retraite is van 26 - 29 maart 2021.
Locatie is de Schaapshut in Sevenum. Je bent hier welkom op vrijdag vanaf 16.00 uur. Maandag sluiten we na het ontbijt af.

Dit krijg je allemaal:
drie overnachtingen in een eigen luxe slaapkamer met eigen douche en toilet 

 • een kindvriendelijke accommodatie en tuin
 • heerlijk veganistisch/vegetarisch en biologisch eten
 • een welkomstgeschenk
 • gebruik van yogamatten en bedlinnen
 • onbeperkt fruit en kruidenthee
 • twee mama en kind yogalessen
 • een yogales voor mama alleen
 • wildplukwandeling
 • avondprogramma’s voor mama: meditatie, vrouwencirkels, hot tub en/of voetmassages.
 • lieve knuffeltantes voor je kind, terwijl jij een massage krijgt of naar yogales bent.


NB: het uiteindelijke programma hangt af van de leeftijden van de kinderen. Dus het kan nog enigszins veranderen.

Dit alles voor €697,- inclusief btw

(betalen in termijnen is mogelijk)