Mama en kind retraite (bijna 2-5 jaar) || 31 juli - 4 augustus 2023

Een veilige haven waar je volledig kan ontspannen, dieper in je lijf kan zakken en je sterker kan verbinden met jezelf, je kindje en andere moeders.

Wombfulness creëert met de mama en kind retraite een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van een afgestemd programma voor jou en je kindje zak je dieper in je lijf en ontstaat er ruimte om je op een andere manier te verbinden met elkaar.

Er wordt voor jullie gekookt, de afwas wordt gedaan en je opgemaakte bedje staat klaar bij aankomst. Je hoeft je een weekend niet te bekommeren om het huishouden, want deze retraite is geheel verzorgd, zodat jij je volledig met jezelf en je kind bezig kan houden.


Deze retraite biedt jou de gelegenheid om heerlijk verwend te worden en volledig te ontspannen. Vanuit ontspanning kan je de verbinding met je kindje verdiepen. Er is zowel kwalitatieve tijd voor jou alleen als bijzondere tijd voor jou en je kindje samen.

"De moeder-kind retraite heeft mij nog meer gebracht dan waar ik op hoopte. Ik heb me sterker verbonden met mijn dochtertje, maar ook met mijzelf. Ik heb genoten van de rust en het weg zijn uit het gehaaste leven. Het was fijn om met andere moeders en kinderen in contact te komen. De massage en yoga nidra waren zó fijn. Voor mij was de retraite een ideale combinatie van tijd voor mijn dochtertje en tijd voor mijzef, in een hele fijne omgeving." - Amber

Om je een idee te geven

Op maandag 31 juli komen jullie rond 16.00 uur aan bij de prachttige oerboerderij in De Lutte. Je hebt tijd om rustig aan te komen, je te settelen in jullie slaapvertrek en de boerderij te verkennen. Als iedereen er is komen we samen, om elkaar te leren kennen. Rond 17.30 uur gaan we lekker eten. ’s Avonds als de kinderen slapen kunnen de mama’s genieten van ontspannende yoga nidra. 


Dinsdag, woensdag en donderdag is er ’s ochtends een activiteit voor mama en kind of mama alleen en je kindje wordt dan opgevangen door een knuffeltante. Daarna heb je tijd om samen met je kind en eventueel andere mama’s de omgeving te verkennen of lekker buiten te spelen. Na de lunch is er rusttijd. En ’s middags tussen 15 en 17 uur is er een activiteit voor mama en kind samen. Tussendoor plannen we de individuele massages van de mama’s. ’s Avonds als de kinderen slapen is er nog een ontspannende activiteit voor de moeders.

Vrijdag 4 augustus nemen we na het ontbijt afscheid rond 9.30.

"Wat heb ik intens genoten van de retreat. Heel fijn om lekker met mijn dochtertje weg te zijn en tijd te hebben voor mijzelf. Ik heb inzichten opgedaan, heerlijk gegeten, verbinding gevoeld, en gelachen! Ik kan dit iedereen aanraden, vooral wanneer je twijfelt of je jezelf dit wel gunt maar het stiekem heel graag wilt. Doe het!" - Maxine

inspiratie en verwennerij

De retraite van 31 juli - 4 augustus vindt plaats in Erve Middelkamp in De Lutte. Een authentieke prachtige gerenoveerde boerderij in Twente. 

Het voorhuis is een gezellige woonkamer met houtkachel en banken en een hoekje om te knutselen of te schrijven. De deel bestaat uit de slaapkamers en een grote houten eettafel in het midden. De slaapkamers bestaan uit een een- of tweepersoons bedstee, een eigen douche en wasbak.

Achter de boerderij is een zitplek rondom een kampvuur en daarnaast een aantal picknicktafels waar je overdag ook heerlijk kunt vertoeven.

De boerderij bevindt zich midden in een bijzonder wonderschoon natuurgebied. Alleen al hier aanwezig zijn zorgt meteen voor een ontspannend gevoel.

Kortom: een heerlijke plek met alle comfort, ruimte en natuur die je jezelf en je kindje toewenst om tot rust te komen en samen te genieten.


"Ik heb de verbinding weer teruggevonden. Verbinding met mezelf en met andere mensen om mij heen. Ik voel me een stuk positiever, voel compassie voor anderen en voel me sterker dan ooit. Oja, ik heb mijn baan opgezegd. Doei dingen doen waar ik geen energie van krijg. Hallo leven, wat ben je leuk, wist ik eigenlijk niet. :-)" - Tamara

Deze retraite is bestemd voor

 •  moeders die toe zijn aan een paar dagen niet hoeven koken, afwassen en schoonmaken
 • moeders die op een prachtige plek in de natuur tot rust willen komen
 • moeders die zin hebben om op een speciale manier zich te verbinden met hun kindje
 • moeders die naast leuke dingen doen met hun kind, ook inspirerende en bekrachtigende tijd voor zichzelf wil hebben.
 • moeders die zich weer helemaal willen opladen
 • kindjes die het leuk vinden om samen met hun mama en andere kindjes op avontuur te gaan
 • kindjes die met knuffeltantes leuke dingen willen doen, terwijl mama een massage krijgt

De mama en kind retraite is voor moeders met kind van (bijna) 2 tot en met 4 jaar.  

Praktisch

De Wombfulness mama en kind retraite is van 31 juli - 4 augustus 2023.
Locatie is Erve Middelkamp in De Lutte. Je bent hier welkom op maandag vanaf 16.00 uur. Vrijdag sluiten we na het ontbijt af.

Dit krijg je allemaal:

 • vier overnachtingen in een eigen slaapkamer*
 • heerlijk veganistisch/vegetarisch en biologisch eten voor jou en je kindje
 • een welkomstgeschenk
 • gebruik van yogamatten en bedlinnen
 • onbeperkt fruit en kruidenthee
 • twee x mama en kind acroyoga
 • 2 x yoga nidra
 • wildplukwandeling
 • huifkarritje
 • prachtige helende en inspirerende natuur
 • avondprogramma’s voor mama: meditatie, vrouwencirkels, vuurcirkel en/of voetmassages.
 • lieve knuffeltantes voor je kind, terwijl jij een massage krijgt of naar yogales bent.
ER IS PLEK VOOR MAXIMAAL 11 KOPPELS

*er zijn 5 bedsteekamers met een tweepersoonsbed en 5 bedsteekamers met een eenpersoonsbed waar een campingbedje bij gezet kan worden. Daarnaast drie kamers met twee losse eenpersoons bedden. Geef bij het reserveren aan welke kamer je wenst. 

Op dit moment zijn er alleen nog maar eenpersoons bedstee kamers beschikbaar. Er zijn nog 4 plekken vrij.

NB: het uiteindelijke programma hangt af van de leeftijden van de kinderen. Dus het kan nog enigszins veranderen.


Dit alles voor €1097,- inclusief btw

(betalen in termijnen is mogelijk)