Zwangerschapscirkel || 20 april, 25 mei, 22 juni 2023

Gefeliciteerd met het wonder dat je in je draagt! Jij als aanstaande moeder bent de belichaming van onvoorwaardelijke liefde en dit mag je voeden, eren en koesteren. In mijn ogen is rust en ontspanning de beste voeding die je aan jezelf en je kindje kan geven in deze magische en soms ook behoorlijk uitdagende periode. Hoe blijf je bij jezelf als iedereen met (ongevraagde) adviezen komt? Hoe kom je er achter wat jij wilt ten opzichte van de bevalling? Hoe kan je leren luisteren naar je innerlijke wijsheid en hier trouw aan gaan zijn?

Temidden van al deze vragen die je wellicht al bent tegengekomen is mijn antwoord: rust uit en zak in je zachte kracht. Alles wat je nodig hebt is al in jou aanwezig. Als je stiller wordt van binnen, kan je die innerlijke stem vaak beter horen.

De zwangerschapscirkel van Wombfulness is er speciaal voor jou om te zakken, te ontspannen en je dieper te verbinden met jezelf, je baby en gelijkgestemden. Elke bijeenkomst is een co-creatie met de deelneemsters. Dat wil zeggen dat de inhoud wordt afgestemd op jullie behoeftes. De basis van elke cirkel is inchecken, yoga nidra en delen rondom het onderwerp dat op dat moment actueel is.


De zwangerschapscirkel is voor alle moeders die in verwachting zijn. Het maakt niet uit in welk trimester je zit.

Praktisch:
De zwangerschapscirkel vindt plaats op:

Donderdag 20 april 19.30 - 21.00

Donderdag 25 mei 10 - 11.30

Donderdag 22 juni 10 - 11.30

Locatie: De Ruimte in Vierakker
Minimaal 6 en maximaal 10-12 deelneemsters
Voor wie: alle (aanstaande) moeders vanaf een week of 13 tot 40 weken zwanger.
Kosten: €19,50 per cirkel

Ik wil me aanmelden voor de cirkel