Yoga Nidra

Yoga nidra, ook wel de yoga van de slaap genoemd, is voor mij persoonlijk de snelweg naar rust, ontspanning en zakken in mijn lijf. Voor deze vorm van meditatie hoef je geen ingewikkelde houding aan te nemen, geen grenzen te verleggen, helemaal niets te 'doen'. Je mag simpelweg zakken in het zijn. Je lichaam mag je horizontaal laten rusten op de aarde en daarbij zorg je voor voldoende ondersteuning door middel van kussens, bolsters en dekentjes. Op deze manier zal je lichaam zich gedragen voelen en kan je geest zowel ontspannen als wakkerder worden. 
Tijdens yoga nidra maak je een reis naar binnen, door diepere lagen van heel je wezen. Nidra geeft je altijd in het moment wat je nodig hebt. Alles van jou is welkom. Alle gedachten, gevoelens, emoties, slaap, blokkades, sensaties, noem maar op. Je kan alle creativiteit kwijt in yoga nidra, de intenties waarmee een nidra afgeleverd kan worden is eindeloos. Zo creëer ik graag yoga Nidra's voor zwangeren, moeders, vrouwen in alle fasen van hun leven. Nidra's om dieper in je bekken te zakken, verbinding te maken met de aarde, de bron van creatie. Nidra's te ondersteuning tijdens rouw- en verliesprocessen.

Als je uitgerust door het leven gaat, dan sta je meer in verbinding met wie je in essentie bent. En als je kan leven vanuit je bron dan kan je beter luisteren naar je lichaam, je gevoelens, je wensen en verlangens. Yoga nidra kan je hierbij helpen.
Diepe rust is het medicijn van de toekomst.

Wekelijks geef ik een online yoga nidra cirkel. De eerstvolgende is 19 december 2022 van 20-21 uur online via zoom. Deelname is €7,50 
DATA: 13, 19 en 27 december. Als je er niet fysiek bij kan zijn, dan stuur ik je na afloop de opname van de yoga nidra.

Overigens geef ik de maanden november en december ook individuele yoga nidra sessies (online) die afgestemd zijn op jouw wensen en behoeftes, voor slechts €45,- Na afloop krijg je je persoonlijke yoga nidra opname toegezonden.

Ik geef me graag op voor de yoga nidra cirkel