Vrouwenkracht klankcirkel || 28 mei 2021 van 20 - 21.30 uur

Vrouwenkracht klankirkel

De tijd is hier om je vrouwelijke essentie te mogen herontdekken en te omarmen. Om de weg naar je zachte kracht vrij te maken en te gaan staan voor jouw waarheid.

Heb jij het verlangen om via klank, zang en stilte:
- te zijn en je hoofd leeg te maken?
- te voelen en je hart te openen voor zelfliefde?
- te zakken in je zachte lijf en je bekken te bewonen?
- je te her-inneren dat jij in essentie een bron van vreugde en passie bent?

“You have to go to the Source from where you come from in order to feel what you are in your essence, and your higher potential.”
― Padma Aon Prakasha, Dimensions of Love

Heb geen verwachting. Kom met een open hart en laat je verrassen!

Danielle van Driel en Marjolein Vos bundelen deze avond hun krachten en nodigen je uit voor een Vrouwenklank Cirkel via zoom. Danielle heeft met haar stem en harp een prachtige verbinding met de engelen, Marjolein heeft een diepe verbinding met de aarde en wanneer ze samen zingen en spelen ontmoeten ze elkaar in het hart. Dit zorgt voor een groot veld van liefde, compassie en plezier. Door te luisteren naar de liederen, eventueel mee te zingen en de muziek binnen te laten komen, kan je handvatten aangereikt krijgen om dieper te zakken in je vrouwelijke essentie.

Hoe ziet de avond eruit?
We beginnen de cirkel met een kort rondje om te voelen waar iedereen staat en om zo een verbinding te maken met elkaar. Vervolgens gaan we beginnen met het maken en ervaren van geboorteklanken. Dit kan je zien als een meditatie met je stem en resonantie om dieper in je lijf te zakken, je stem te openen en je bekken te ontspannen. Dit is met name voor zwangeren een prachtige en bekrachtigende manier om je voor te bereiden op de bevalling. En voor alle andere vrouwen is dit net zo fijn, omdat wij als cyclische wezens vaak genoeg met processen te maken hebben die wat zachte klankaandacht kunnen gebruiken.

Na het klanken gaan we mantra's zingen, waarbij je wordt uitgenodig om vanuit je eigen veilige nestje mee te zingen of lekker te luisteren.
Het laatste kwartier is er een yoga nidra/eindontspanning.

Praktisch
De Vrouwenkracht klankcirkel vindt plaats op 28 mei 2021. We beginnen we om 20.00 en 21.30 sluiten we af.
Locatie: thuis via zoom.
Deelname is op donatiebasis. Hier onder meld je je aan;