Online training Uitgerust zwanger

Gefeliciteerd met het wonder dat je in je draagt! Jij als aanstaande moeder bent de belichaming van onvoorwaardelijke liefde en dit mag je voeden, eren en koesteren. In mijn ogen is rust en ontspanning de beste voeding die je aan jezelf en je kindje kan geven in deze magische en soms ook behoorlijk uitdagende periode. Hoe blijf je bij jezelf als iedereen met (ongevraagde) adviezen komt? Hoe kom je er achter wat jij wilt ten opzichte van de bevalling? Hoe kan je leren luisteren naar je innerlijke wijsheid en hier trouw aan gaan zijn?

Temidden van al deze vragen die je wellicht al bent tegengekomen is mijn antwoord: rust uit en zak in je zachte kracht. Alles wat je nodig hebt is al in jou aanwezig. Als je stiller wordt van binnen, kan je die innerlijke stem vaak beter horen.

De training Uitgerust zwanger is er niet op gericht om jou te bestoken met informatie. Het is een ervaringsgericht samenzijn, waarin je mag (leren) loslaten, ontspannen, overgeven, vertrouwen, dieper zakken, stiller worden, jezelf welkom heten en je dieper verbinden met je baby. Het is stoppen met 'doen' en beginnen met 'zijn.' En het is een samen zijn met gelijkgestemden, waar je samen een stukje mee mag groeien.


De training Uitgerust zwanger is voor alle moeders die in verwachting zijn. Het maakt niet uit in welk trimester je zit.

Hoe ziet de training eruit en wat kan je verwachten?
De reeks Uitgerust zwanger bestaat uit vier online bijeenkomsten van 75 minuten. We beginnen elke keer met kort in te checken bij jezelf en bij elkaar. Daarna volgen er oefeningen die er op gericht zijn jou te helpen ontspannen, denk aan ademmeditatie, visualisatie om contact te maken met je kindje en je voor te bereiden op de bevalling en zachte yoga oefeningen die geschikt zijn voor tijdens de zwangerschap. Daarna gaan we zakken in een heerlijke yoga nidra (slaapyoga) die elke week is afgestemd op de behoeftes van de groep. Na afloop krijg je de yoga nidra toegestuurd, zodat je hem vaker kan luisteren. Na de nidra drinken we een kopje thee en kunnen we ervaringen uitwisselen.

Praktisch:
De training Uitgerust zwanger vindt plaats op:
Maandagavond 14, 21, 28 november en dinsdagavond 6 december 2022
Tijd: 19.45 - 21.00 uur
Kosten: €108,- incl btw, verwenpakketje met lavendeloogkussen, thee en chocola en de yoga nidra opname na elke les.
Benodigdheden: laptop/iPad/telefoon met goede internetverbinding, yogamat of matrasje, kussens en dekentjes. Bolsters en meditatiekussen is ook fijn (geen must).

Ik wil me aanmelden voor deze training