Online jaarcyclus Uitgerust Moederschap

Voel jij het diepe verlangen om:

 • jezelf te omarmen precies zoals je hier en nu bent?
 • beter voor jezelf te (leren) zorgen?
 • te leren hoe je kan uitrusten en ontspannen als moeder?
 • zachter en liever voor jezelf zijn?
 • je verbinden met andere moeders die net als jij verlangen naar uitgerust zijn?
 • de helende kracht van Yoga Nidra ervaren?
 • wekelijks inspiratie te ontvangen om je innerlijke uitgeruste moeder te blijven voeden?
 •  je grenzen te leren voelen en aangeven?
 • je te verbinden met de kracht van je (energetische) baarmoeder? 

 • EN: ben je er klaar voor om laagjes af te pellen en tot de kern te gaan? Thuis te komen bij wie je in essentie bent?

  Welkom bij de online jaarcyclus Uitgerust Moederschap

  herken je dit?

  Je zit op de bank met een kopje thee en probeert even een momentje voor jezelf te hebben. Echter wetende dat er een wasmand vol schone was op je staat te wachten, een vaatwasser die geleegd moet worden en stapels ander werk, kan je toch niet echt in het moment ontspannen.

  Je kinderen liggen te slapen en eigenlijk ben je ontzettend moe. Toch wil je heel graag nog iets doen ’s avonds om het gevoel te hebben dat je zelf ook nog bestaat. Uit eindelijk zit je te Netflixen of eindeloos te scrollen op social media, ga je veel te laat slapen en heb je de tijd voor jezelf niet op een manier gebruikt waar je echt van uitrust en oplaadt.

  Je wordt ’s ochtends gewekt door je schatten van een kinderen, maar hebt eigenlijk geen energie om je ogen te openen. Het liefst draai je je om en zou je een dagje even niet willen moederen. Het is je nu allemaal even te veel.

  Je wil heel graag leren ontspannen en tijd voor jezelf hebben, maar je weet (meer) wat je leuk vindt of wat jou kan helpen om te zakken in je lijf.

  Een uitgeruste moeder kan zichzelf en haar gezin dragen. Ze kan meestromen met dat wat zich aandient in het moment. Ze kent zichzelf en weet dat ze op tijd haar batterij oplaadt en niet pas wanneer deze helemaal leeg is.

  Wat kan je verwachten?

  Tijdens de online jaarcyclus maak je een reis met gelijkgestemde moeders, naar diepere lagen in jezelf. De basis van de cirkel is yoga nidra. Daaromheen zijn er diverse oefeningen als visualisatie, creativiteit, schrijven en beweging, om jezelf beter te leren kennen, te ontdekken wat jouw obstakels zijn en te zakken in Wombfulness.
  Ik noem deze bijeenkomsten een cyclus en geen training of opleiding, omdat het echt een reis naar binnen is en ik jou in principe alleen maar handvatten aan wil reiken om zelf te leren ontspannen. Deze cyclus is ervaringsgericht. Ik ben er voor jou om met je mee te wandelen. Er is geen hiërarchie, we doen dit samen.


  Deze jaarcyclus is voor alle (aanstaande) moeders die willen leren ontspannen en echt diepe rust willen kunnen ervaren, te midden van het volle moederbestaan. Ervaring met meditatie is niet nodig, een open geest en hart wel.

  Praktisch:
  Dit krijg je allemaal:
  • 9 live online cirkels ter waarde van €180,-
  • 11 yoga nidra opnames ter waarde van €110,-
  • tien maanden lang wekelijks inspiratie & motivatie via een whatsappgroep ter waarde van €400,-
  • deelname aan een besloten cirkel van moeders met dezelfde wensen en verlangens als jij - onbetaalbaar
  • 2 x 15 minuten individuele coaching/vragensessie/ontspanmoment (afhankelijk van je behoefte) via zoom ter waarde van €44,-
  Totaalwaarde is €734,-
  De kosten voor deze online jaarcyclus zijn €197,- (Betalen in termijnen is mogelijk)

  De online jaarcyclus Uitgerust Moederschap bestaat uit negen live online bijeenkomsten via zoom van 20 tot 21.15 uur. Deze vinden elke tweede dinsdag van de maand plaats: 14/2, 14/3, 11/4, 9/5, 13/6, 12/9, 10/10, 14/11 en 12/12. In juli en augustus is er geen online cirkel, maar ontvang je wel twee keer een yoga nidra opname om ontspannen de zomer door te komen.
  De cirkels bestaan uit diepe ontspanning door middel van yoga nidra, fysieke oefeningen, meditaties, visualisaties, schrijfbeoefening en deelrondes. We maken een intieme en intensieve reis naar binnen met een vaste groep moeders. Er komt een whatappgroep waarin je wekelijks een (kleine) opdracht/oefening krijgt om in verbinding te blijven met de uitgeruste moeder in jezelf.
  Het is wenselijk dat je bij elke online cirkel aanwezig bent, maar alle begrip dat het een keer niet lukt. Ook ben je welkom als er niemand op dat moment is om voor je kindje(s) te zorgen. Ze kunnen gewoon meedoen met de yoga nidra en waarschijnlijk vallen ze lekker in slaap. De oefeningen van de cirkels worden opgenomen.

  De Jaarcyclus van 2023 is VOL. Neem contact met me op als je op de lijst wil voor de volgende cyclus.