Online cirkel Uitgerust Moederschap

herken je dit?

Je zit op de bank met een kopje thee en probeert even een momentje voor jezelf te hebben. Echter wetende dat er vier wasmanden vol schone was op je staan te wachten en een vaatwasser die geleegd moet worden, kan je toch niet echt in het moment ontspannen.

Je kinderen liggen te slapen en eigenlijk ben je ontzettend moe. Toch wil je heel graag nog iets doen ’s avonds om het gevoel te hebben dat je zelf ook nog bestaat. Uit eindelijk zit je te Netflixen of eindeloos te scrollen op social media, ga je veel te laat slapen en heb je de tijd voor jezelf niet op een manier gebruikt waar je echt van uitrust en oplaadt.

Je wordt ’s ochtends gewekt door je schatten van een kinderen, maar hebt eigenlijk geen energie om je ogen te openen. Het liefst draai je je om en zou je een dagje even niet willen moederen. Het is je nu allemaal even te veel.

Je wil heel graag leren ontspannen en tijd voor jezelf hebben, maar je weet (meer) wat je leuk vindt of wat jou kan helpen om te zakken in je lijf.

Wil jij:

  • kwalitatieve tijd met jezelf doorbrengen?
  • beter voor jezelf gaan zorgen?
  • leren hoe je kan uitrusten en ontspannen als moeder?
  • zachter en liever voor jezelf zijn?
  • je verbinden met andere moeders die net als jij moeite hebben met ontspannen?
  • de helende kracht van yoga nidra ervaren en gaan omarmen in je leven?
  • wil je de leukste en fijnste moeder zijn die je kan zijn?
  • ’s ochtends met een energiek gevoel opstaan?
Welkom bij de online cirkel Uitgerust Moederschap!


Wat kan je verwachten?

Tijdens de cirkel maak je een reis met gelijkgestemde moeders, naar diepere lagen in jezelf. De basis van iedere cirkel is yoga nidra. Daaromheen zijn er diverse oefeningen als visualisatie, creativiteit, schrijven en beweging, om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat jouw valkuilen zijn.
Een uitgeruste moeder kan zichzelf en haar gezin dragen. Ze kan meestromen met dat wat zich aandient in het moment. Ze kent zichzelf en weet dat ze op tijd haar batterij oplaadt en niet pas wanneer deze helemaal leeg is.


Deze cirkel is voor alle (aanstaande) moeders die willen leren ontspannen en echt diepe rust willen kunnen ervaren, te midden van het volle moederbestaan. Zwangeren zijn ook ontzettend welkom. Ervaring met meditatie is niet nodig, een open geest en hart wel.

De eerstvolgende data zijn 20 februari en 24 maart van 20.15-21.15 uur live via zoom. Deelname is op donatiebasis. Na aanmelding ontvang je binnen 48 uur een mail met informatie. Aanmelden gaat via het formulier hieronder. Wil je aangeven voor welke datum je meedoet? Beide mag ook natuurlijk.
Ik doe mee met de online cirkel Uitgerust Moederschap