The Goddess Project

Na vijf jaar komt de documentaire The Goddess Project weer naar Zutphen! Op maandag 6 maart is deze film te zien in Luxor om 19.30. De film wordt op een manier ingeleid die precies past bij dat waar de film voor staat: uit je comfort zone en je eigen unieke pad bewandelen. Ben je benieuwd naar deze film die al duizenden mensen heeft geïnspireerd en bekrachtigd? Lees dan snel verder.


" We're all extraordinary. We don't have to do or be anything. We just have to be."

Apryl Mcanerney

Meer dan een film

In 2017 kwam de trailer van The Goddess Project op mijn pad en meteen wist ik: deze film MOET ik zien. Maar nergens in Nederland werd deze film toen vertoond. Op de website zag ik dat je zelf de film kon gaan laten zien in je omgeving en dat ben ik gaan doen. Het begon rondom Internationale vrouwendag in de mooiste filmtheater van Zutphen. Binnen een week was de voorstelling uitverkocht en tijdens de eerste vertoning zag ik dat er iets gebeurde in de zaal. Mensen werden geraakt en kwamen innerlijk in beweging. Als 80 mensen dat samen doen, dat is magisch.Het was het begin van in totaal meer dan 30 filmvertoningen door heel Nederland, met als hoogtepunt een tour met de maakster van de film, Holli Rae, die ik samen met Nieuwetijdskind Magazine naar Nederland had laten vliegen. Ik kan niet anders zeggen dat deze film mijn leven heeft veranderd. En nu, vijf jaar later, gaan we nog één keer daar waar het begon, genieten van de prachtige vrouwen met hun unieke verhalen. De boodschappen die ze brengen kennen we ergens diep van binnen nog. Deze film gaat je weer helpen herinneren aan je eigen unieke wijsheid. The Goddess Project is meer dan een film, het is een ervaring die je net dat zetje kan geven waar je misschien al een lange tijd op zat te wachten.

Waar gaat de film over?
Sara en Holli zijn twee jonge vrouwen die op een dag besluiten om alles op te geven om met een busje te gaan reizen door de VS. Onderweg interviewen ze tientallen vrouwen die allemaal hun eigen unieke verhaal te vertellen hebben. Dit resulteert in een bekrachtigende en inspirerende reeks ontmoetingen die je niet onberoerd zullen laten. Bekijk de trailer om een idee te krijgen.

Wat kan je verwachten?
De film draait op 6 maart 2023 in Luxor te Zutphen. We openen om 19:30 de film. De film zelf duurt 1 uur en 40 minuten. Na afloop kan wie wil, in het café de film nabespreken. De kaartverkoop gaat via mijn eigen webshop, dus niet via Luxor. Tickets kosten €15,- inclusief servicekosten. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.