Online Zwangerschapsretraite

Zes weken lang geef ik je een kijkje in 'mijn keuken'. In een online leeromgeving lees je wat ik zelf allemaal heb gedaan en beleefd tijdens mijn vijf zwangerschappen en bevallingen. Ook ontvang je daarin meditaties en andere (creatieve) opdrachten om als aanstaande moeder je meer te gaan verbinden met je jezelf, je baby en je partner. Naast mijn levenservaring breng ik ook mijn ervaringen als retraitebegeleider, doula, zwangerschapsdocent en kunstzinnig coach mee.

Het materiaal bestaat uit een video's met oefeningen, een teksten met mijn verhalen, blogs en een audio's waarin ik de wekelijkse levenslessen heb ingesproken.

Klik hier voor een voorproefje.


In groepsverband || start 9 november

Ben jij in verwachting en wil jij de overgang naar het moederschap op een bekrachtigende en transformerende manier ervaren? Voel je de behoefte om dieper in je bekken te zakken en verbinding te maken met jouw bron van liefde en wijsheid? Vind je het fijn om uit te wisselen met andere zwangeren? Geef je dan op voor de Online Zwangerschapsretraite van Wombfulness.

Samen met minimaal zes en maximaal tien andere vrouwen in verwachting maak je zes weken lang een reis naar binnen. Iedere week wordt er een thema besproken, zoals zelfwaardering, verbinding met je baby, visualiseren, je naderende bevalling, controle versus overgave, zelfzorg en het bonusthema seksualiteit tijdens je zwangerschap. Daarnaast ontvang je iedere week allerlei oefeningen ter ontspanning, denk aan meditaties, visualisaties en creatieve opdrachten. Ook is er wekelijks een live cirkel via zoom waarbij we ons gezamenlijk afstemmen op het thema van die week, een meditatie doen, vragen kunnen stellen en naar elkaars verhaal kunnen luisteren.

Deze Online Zwangerschapsretraite is GEEN cursus waarin je allerlei informatie krijgt over je zwangerschap en de bevalling. Dit is een reeks ter inspiratie, verdieping en bekrachtiging. Zie het als een reis naar je eigen wijsheid en het belichamen hiervan.

Data:
9 november 20 - 21.30
16 november 20 - 21.30
23 november 20 - 21.30
30 november 20 - 21.30
14 december 20 - 21.30
21 december 20 - 21.30

Kosten: €149,-

Individueel kan je de Online Zwangerschapsretraite ook volgen

 Tijdens de Online Zwangerschapsretraite komen er diverse thema's aan bod als:

- grenzen: hoe weet ik wat mijn grenzen zijn en hoe bescherm ik die?
- verbinding met je zelf en je baby
- moedig zijn: je eigen pad volgen
- ultiem vertrouwen hebben: hoe blijf je bij jezelf wanneer je binnen een protocol valt?
- hoe ga je om met de invloed van je omgeving?
- verbinding met andere vrouwen en hoe je daaruit kracht kan putten
- seksualiteit tijdens de zwangerschap en daarna
- voorbereiden op JOUW kraamtijd
Daarnaast word je uitgenodigd om je eigen geboortetekening of geboorteschilderij te maken, iets wat ik tijdens mijn drie zwangerschappen ook heb gedaan. Ook ga je aan de gang met je eigen affirmatiekaartjes en je geboorteplan.

Je betaalt voor de individuele reis €59,- inclusief btw. Je kan dan ten alle tijde beginnen. Na het aanmelden ontvang je de factuur en als deze in orde is gemaakt word je toegevoegd aan het systeem.