Online Singing Ceremonie || GECANCELD WEGENS PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN. Welkom 23 januari bij onze Songs from the Heart.
Het nieuwe jaar is begonnen! Veel mensen beginnen een nieuw jaar met allerlei voornemens, verlangens en/of intenties. En veel van deze ideeën komen vanuit je hoofd en je hart, maar raken niet echt verankerd in je Zijn - oftewel in je Womb Space - je baarmoedergebied, de zeten van je belichaming hier op aarde.
Een manier om je intenties dieper te laten zakken en in te dalen in je lijf is om te zingen. Dat in combinatie met de helende en hartopenende klanken van de harp, is een muzikale mogelijkheid om de zaden die je voor dit jaar wilt planten te bekrachtigen. Daniëlle van Driel (Daniëlle Uriël) en Marjolein Vos (Wombfulness) nodigen je van harte uit voor de Online Singing Ceremonie op zaterdag 9 januari 2021.

Wat kan je verwachten?
Een uur lang nemen we je mee in een meditieve reis met medicine songs, healing harp, begeleide meditatie en stilte. Hoe het uur er precies uit komt te zien weten we nooit van te voren. Het mag ontstaan op de 'vrouwelijke' manier, vanuit de stroom, met als intentie om je hart te openen voor de kracht van intenties plaatsen. We raden je aan om voor aanvang alvast een minuut of tien de stilte in jezelf op te zoeken, een lekker plekje voor jezelf te maken en een kaarsje aan te steken. Laat je dag langzaam van je afglijden en kom aan in het moment, in je lijf.

Deze online singing ceremonie is voor iedereen die de roep voelt hier aan deel te nemen. Deelname is op donatiebasis. Na afloop kan je via een tikkie je waardering uiten. Wanneer je je aanmeldt ontvang je binnen 24 uur een bevestiging. Houd je spambox in de gaten.


aanmelden voor de online singing ceremonie van 9 januari