Online Mamaretraite

We leven met z’n allen in een bijzondere tijd. En zeker voor de moeders is het een bijzonder intense tijd kunnen we wel stellen. De hele dag thuis zijn met kinderen kan er voor zorgen dat je amper nog tijd hebt voor jezelf. Je kan er voor kiezen om je er aan over te geven en mee te stromen met dat wat is. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Heb jij door alles wat er nu op je afkomt behoefte aan:

  • inspiratie en handvatten om meer te kunnen zakken in je lijf en te ontspannen in je moederschap?
  • het volume van je gedachtenstroom wat omlaag te draaien?
  • de verbinding met jezelf en daarmee ook met je kind, kinderen en partner te versterken?
  • en het vertrouwen in jezelf en in je eigen wijsheid te laten groeien om zo dichter bij jezelf komen te staan

Speciaal voor moeders die opnieuw contact willen maken met hun bron, hun creativiteit en hun sprankeling, voor moeders die lekker in hun vel willen zitten, het oog van de storm willen zijn, heb ik de Online Mamaretraite ontwikkeld.

Een retraite betekent letterlijk: je terugtrekken voor zelfonderzoek.

Het liefst zou ik alle moeders een retraite op een prachtige locatie gunnen, met heerlijk eten, massages, met heel veel knuffels en schouderklopjes. Maar dat is niet voor iedereen haalbaar. Vandaar een thuisretraite, niet een weekend, maar zes weken lang om de rust meteen structureel in je leven toe te leren passen.

Thuis de verbinding met jezelf versterken en meteen in de praktijk oefenen. Het is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar voor het hele gezin. En helaas kan ik niet voor je komen koken of je voeten masseren, maar hopelijk kan je partner dat wel. Kinderen kunnen trouwens ook heel fijne voetmassages geven, ontdekte ik laatst toen mijn twee oudste dochters ieder een voet van mij te pakken hadden.


Wat kan je verwachten?

Voor zes weken lang, krijg je verhalen en ervaringen uit eigen boezem met inzichten die ik de afgelopen jaren als moeder (en het werken met en vooral luisteren naar moeders) heb opgedaan. Ook spreek ik het verhaal voor je in, zodat je kan kiezen om te lezen of te luisteren. Daarnaast is er voor elke dag een kleine opdracht per video of audio. Denk hierbij aan korte meditaties, schrijfopdrachten en andere creatieve momenten om iedere dag in verbinding te zijn met jezelf. Ook is er een Facebookgroep waar je optioneel in kan stappen, om je te verbinden met vrouwen die dezelfde ontdekkingsreis naar zachter & krachtiger moederschapschap aangaan. Je kan ten alle tijde beginnen en de retraite op je eigen tempo volgen.


Wie ben ik?

Mijn naam is Marjolein Vos en ik ben een trotse moeder van vijf kinderen tussen de 8 jaar en de 5 maanden oud. Sinds mijn jonge pubertijd ben ik bezig geweest met zoeken naar mijzelf door midel van allerlei cursussen, workshops, boeken lezen en opleidingen te volgen. Op het moment dat ik voor het eerst zwanger was, stopte de drang om buiten mijzelf te gaan zoeken en viel mijn aandacht meer naar binnen. En IN mij vond ik uiteindelijk wat ik al die tijd zocht.    

De afgelopen jaren heb ik meer dan 200 vrouwen mogen begeleiden door middel van individuele sessies en retraites. Wanneer een (aanstaande) moeder weer de verbinding maakt met haar buik en haar ogen weer sprankelen, dan weet ik waar ik het voor doe!


Voor €59,- (incl btw) ontvang je toegang tot het online leersysteem. Je heb drie maanden toegang tot het materiaal. Hier onder kan je je aanmelden. Je krijgt dan een factuur toegestuurd en als die in orde is gemaakt word je toegevoegd tot het systeem.