Mama Shakti Cirkel
17 oktober 2021 || 14 - 16.30 uur

Ben jij een (aanstaande) moeder en heb je behoefte aan een moment voor jezelf om je opnieuw te verbinden met je vrouwelijke bron, gelijkgestemden en rust? Wil je je een moment diep ontspannen en je innerlijke vuur weer voelen? Welkom bij de Mama Shakti Cirkel.
Shakti betekent levenskracht. Het is je chi, je essentie, je godinnelijke zelf. Tijdens de Mama Shakti Cirkel maken we hier een diepe verbinding mee. Ben jij er klaar voor?
Tijdens de Mama Shakti Cirkel word je als (aanstaande) moeder uitgenodigd om te komen ontspannen, uit te rusten en op te laden. We beginnen de cirkel met een korte deelronde om verbinding te maken met elkaar. Daarna zakken we af in een voedende en ontspannende bhakti nidra, een melodieuze droomreis. Met een aantal zachte oefeningen/mantra's/visualisaties kom je weer helemaal in het moment na de nidra.
Na een korte pauze (met thee en lekkers) gaan we in beweging komen en al dansend ons innerlijk vuur (weer) aanwakkeren. We eindigen deze cirkel met een deelronde en stilte.

Praktisch:
Data: 17 oktober 2021 van 14 - 16.30 uur
Waar: Studio Hartekracht in Zutphen
Kosten: €25,-

De Mama Shakti Cirkel is een cadeau aan jezelf én aan je gezin.