Nieuwe maan klankbad

Daniëlle Uriël en ik nodigen je van harte uit voor het nieuwe maan klankbad van 19 februari 2023. Deze middag staat in teken van een diepere verbinding maken met je zachte kracht, je stem en je bekken. In een warme en veilige bedding mag je thuis komen in jezelf en je omhullen helende klanken die je zullen helpen openen en opschonen. Het thema van dit klankbad is: radicale zelfliefde.

We beginnen deze middag met een yoga nidra - een liefdevolle en toegewijde slaapyoga met stem en instrumenten. Hiermee word je uitgenodigd om helemaal los te laten en te ontspannen. Daarna drinken we een kopje thee en gaan we onze stem wakker schudden met klank en beweging. We zingen mantra's en genieten van de harp. Na een korte pauze doen we een onderdompeling in ontvangen en geven, door middel van haptonomische aanraking, mantra zingen en harp. 

Om 16 uur ronden we af en zal je met een warm hart en prachtige ervaring naar huis gaan.

Praktisch:
Zondag 19 februari van 13:30 - 16:00 in Het Middenhuis in Zutphen
Kosten: €35 incl btw, lekkers en kruidenthee
Wie zijn wij?
Danielle geeft al jaren het klankbad bij mijn retraites. In de loop van de jaren is onze samenwerking tot een krachtige vriendschap uitgegroeid, wat ook te merken is in de klankbaden die we nu samen geven. Met haar zuivere verbinding met 'boven' en ik met mijn Moeder aarde verbinding creëren we een heilige ruimte waarin hart en bekken met elkaar mogen verbinden en samenvloeien.