Zak in je lijf

Intuïtieve massage

Wil je dieper in je lijf zakken? Je lichaam weer helemaal voelen? Contact maken met je zachte kracht. Helemaal ontspannen en op adem komen? Welkom voor een massage van en in Wombfulness.

zwangerschapsmassage

Je bent in verwachting van nieuw leven. Je lichaam is dag en nacht aan het werk om je kindje te laten groeien en bloeien. En alles wat jij ervaart en voelt, is voeding voor je kindje.

Door warme, zachte aanrakingen met volledige aandacht maakt je lichaam oxytocine aan. Dit heeft een gunstig effect op je (nacht)rust. Je zal je na een massage ontspannen voelen en meer in verbinding met je lichaam en baby’tje dat daar in woont.

Een sessie duurt 90 minuten en kost €85,-

womb massage

Praten is vaak niet de manier om dieper in je lijf te zakken en verbinding te maken met je stralende essentie. Een massage van en in Wombfulness is een verrijkende manier om contact te maken met de godin in jeZelf.

Voor een koesterende en ‘womb-verwarmende’ buik - en (uitwendige) baarmoedermassage ben je bij mij van harte welkom. Mijn aanwezige handen zullen jou uit je hoofd, voorbij je hart, volledig in je lijf laten zakken.
Een sessie duurt 90 minuten en kost €85,-
Alle sessies kunnen uitgebreid worden met een warme yoni treatment, waarbij je op een meditatiekussen zit met warme kersenpitten. Dit kan met en zonder dat ik voor je drum. Deze toevoeging zal je nog directer in contact brengen met de wijsheid en kracht van je baarmoeder. Aansluitend of voorafgaand aan je massagesessie duurt dit 20 minuten en betaal je €20,- extra.
Maak een afspraak