Zak in je lijf

Intuïtieve massage

Wil je dieper in je lijf zakken? Je lichaam weer helemaal voelen? Contact maken met je zachte kracht. Helemaal ontspannen en op adem komen? Welkom voor een massage van en in Wombfulness.

zwangerschapsmassage

Je bent in verwachting van nieuw leven. Je lichaam is dag en nacht aan het werk om je kindje te laten groeien en bloeien. En alles wat jij ervaart en voelt, is voeding voor je kindje.

Door warme, zachte aanrakingen met volledige aandacht maakt je lichaam oxytocine aan. Dit heeft een gunstig effect op je (nacht)rust. Je zal je na een massage ontspannen voelen en meer in verbinding met je lichaam en baby’tje dat daar in woont.Tarief:

Een sessie duurt 90 minuten en kost €97,- Neem contact met mij op om af te stemmen wat je precies nodig hebt.

womb massage

Praten is vaak niet de manier om dieper in je lijf te zakken en verbinding te maken met je stralende essentie. Een massage van en in Wombfulness is een verrijkende manier om contact te maken met de godin in jeZelf.

Voor een koesterende en ‘womb-verwarmende’ buik - en (uitwendige) baarmoedermassage ben je bij mij van harte welkom. Mijn aanwezige handen zullen jou uit je hoofd, voorbij je hart, volledig in je lijf laten zakken.

Maak een afspraak