Zak in je lijf

Intuïtieve massage

Wil je dieper in je lijf zakken? Je lichaam weer helemaal voelen? Contact maken met je zachte kracht. Helemaal ontspannen en op adem komen? Welkom voor een massage van en in Wombfulness.

zwangerschapsmassage

Je bent in verwachting van nieuw leven. Je lichaam is dag en nacht aan het werk om je kindje te laten groeien en bloeien. En alles wat jij ervaart en voelt, is voeding voor je kindje.

Door warme, zachte aanrakingen met volledige aandacht maakt je lichaam oxytocine aan. Dit heeft een gunstig effect op je (nacht)rust. Je zal je na een massage ontspannen voelen en meer in verbinding met je lichaam en baby’tje dat daar in woont.kraammassage

Wanneer je net bent bevallen kan het voelen alsof je lichaam en energie nog helemaal open staan. Een omhullende massage met warme olie helpt je dichter bij jezelf te komen en meer in je lijf te zakken. Iets wat je als pasgeboren moeder goed kan gebruiken.


Een massage kan je meteen al in je kraamweek ontvangen, tenzij je een keizersnede hebt gehad, dan wachten we nog even. Ik kom bij jou aan huis en je baby kan bij de massage aanwezig zijn of even met iemand anders knuffelen, zodat jij echt even helemaal je lijf en geest voor jezelf hebt. 
womb massage 
Praten is vaak niet de manier om dieper in je lijf te zakken en verbinding te maken met je stralende essentie. Een massage van en in Wombfulness is een verrijkende manier om contact te maken met de godin in jeZelf.

Voor een koesterende en ‘womb-verwarmende’ buik - en (uitwendige) baarmoedermassage ben je bij mij van harte welkom. Mijn aanwezige handen zullen jou uit je hoofd, voorbij je hart, volledig in je lijf laten zakken.

Werkwijze:
Voor ik begin met masseren nemen we een moment om af te stemmen op wat jij op dat moment nodig hebt. Naast fysieke massage kan je er ook voor kiezen om de sessie te eindigen met verschillende meditatieve instrumenten. Mijn ervaring is dat vrouwen dan nog net iets dieper zakken in hun lijf. Elke massage is weer anders, maar ze worden telkens met evenveel aandacht en toewijding gegeven.

Tarief:

Een sessie duurt 90 minuten en kost €97,- 
Ik kom bij jou aan huis in Zutphen. Woon je verder dan komen er wat reiskosten bij.

Maak een afspraak