Locatie

De retraite vindt plaats in en rondom De Maantempel van Centrum Athanor te Lochem. De Maantempel bestaat uit en ronde ruimte met een hoog plafond, waardoor de accoustiek waanzinnig is. Ook straalt het bijzonder veel rust en word je uitgenodigd om met je aandacht echt naar binnen te keren. Een zachte en welkome plek voor een eendaagse retraite. 

Buiten waan je je meteen midden in de natuur. Vanuit de tempel loop je zo naar een bijzondere krachtplek met een stenen cirkel. Ook is er een stukje verderop een bos waar je heerlijk kan wandelen.


Het programma


Om tien uur ben je welkom in de Maantempel. Na een korte kennismaking met thee en wat lekkers, gaan we de cirkel in en beginnen we met een melodieuze yoga nidra om helemaal aan te komen in het moment en te landen in je lichaam. 
Vervolgens is er een vrouwencirkel waarbij we de verbinding  met jezelf en het kindje dat je in je draagt versterkt. Ook is er een deelronde.
Voor of na de potluck lunch is er ruimte om buiten uit te waaien.
Het middagprogramma bestaat uit de weg vrij maken voor de geboorte van je kindje. Dit doen we door middel van visualisatie, creatieve oefeningen, een ritueel bij de stenen, geboorteklanken en dans.

Praktisch

Datum: 2 april 2022

Tijd: 10 - 16.30 uur

Locatie: Centrum Athanor in Lochem (onder voorbehoud)

De kosten voor de eendaagse retreat zijn €125,- dit is inclusief btw, thee, lekkers tussendoor en een welkomstgeschenk.

Voor de potlucklunch mag je iets lekkers en gezonds (veganistisch of vegetarisch) meebrengen om te delen.

Meditatiekussens en stoelen zijn aanwezig. Neem zelf een (dikke) yogamat, bolster, dekentje en eventueel schapenvacht mee.

Bij mij ben je welkom zonder QR code. Wel vraag ik of je een zelftest wilt doen bij klachten of wanneer je onlangs in contact bent geweest met iemand die ziek was van het virus.

Ik meld me aan voor de eendaagse zwangerschapsretraite