Uitgerust Moederschap

herken je dit?

Je zit op de bank met een kopje thee en probeert even een momentje voor jezelf te hebben. Echter wetende dat er vier wasmanden vol schone was op je staan te wachten en een vaatwasser die geleegd moet worden, kan je toch niet echt in het moment ontspannen.

Je kinderen liggen te slapen en eigenlijk ben je ontzettend moe. Toch wil je heel graag nog iets doen ’s avonds om het gevoel te hebben dat je zelf ook nog bestaat. Uit eindelijk zit je te Netflixen of eindeloos te scrollen op social media, ga je veel te laat slapen en heb je de tijd voor jezelf niet op een manier gebruikt waar je echt van uitrust en oplaadt.

Je wordt ’s ochtends gewekt door je schatten van een kinderen, maar hebt eigenlijk geen energie om je ogen te openen. Het liefst draai je je om en zou je een dagje even niet willen moederen. Het is je nu allemaal even te veel.

Je wil heel graag leren ontspannen en tijd voor jezelf hebben, maar je weet (meer) wat je leuk vindt of wat jou kan helpen om te zakken in je lijf.

Wil jij:

  • kwalitatieve tijd met jezelf doorbrengen?
  • beter voor jezelf gaan zorgen?
  • leren hoe je kan uitrusten en ontspannen als moeder?
  • zachter en liever voor jezelf zijn?
  • je verbinden met andere moeders die net als jij moeite hebben met ontspannen?
  • de helende kracht van yoga nidra ervaren en gaan omarmen in je leven?
  • wil je de leukste en fijnste moeder zijn die je kan zijn?
  • ’s ochtends met een energiek gevoel opstaan?
Welkom bij de cursus ‘Uitgerust Moederschap!


Wat kan je verwachten?

De cursus Uitgerust Moederschap bestaat uit zes bijeenkomsten, verspreid over zeven weken (de online variant heeft vijf groepslessen en 2 individuele sessies). Je maakt een reis met gelijkgestemde moeders, naar diepere lagen in jezelf. De basis van iedere les is yoga nidra. Daaromheen zijn er diverse oefeningen als visualisatie, creativiteit, schrijven en beweging, om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat jouw valkuilen zijn. De hele cursus is gericht op RUST, omdat dát de basis is.
Een uitgeruste moeder kan zichzelf en haar gezin dragen. Ze kan meestromen met dat wat zich aandient in het moment. Ze kent zichzelf en weet dat ze op tijd haar batterij oplaadt en niet pas wanneer deze helemaal leeg is.

Dit krijg je allemaal

- zeven weken lang inspiratie en handvatten om de uitgeruste moeder in jou te laten ontwaken
- een ontspanpakketje met oa lavendel oogkussen, heerlijk zeepje, thee en chocola
- toegang tot een whatssappgroep waar je je verhalen kan delen en elkaar kan inspireren en bekrachtigen
- de wekelijkse yoga nidra na afloop als audio toegestuurd om vaker te luisteren
- bezielde en professionele begeleiding
Deze cursus is voor alle (aanstaande) moeders die willen leren ontspannen en echt diepe rust willen kunnen ervaren, te midden van het volle moederbestaan. Zwangeren zijn ook ontzettend welkom. Ervaring met meditatie is niet nodig, een open mind en hart wel.

Ja ik wil een uitgeruste moeder worden!

Live in Zutphen

De cursus Uitgerust Moederschap is live in Zutphen te volgen in studio Hartekracht op deze dagen:

In januari 2022 start de cursus opnieuw.
Het is ook mogelijk om de cursus 1-op-1 te volgen. Dan ontvang je 6 yoga nidra sessies van 45 minuten (via zoom) en een ontspanpakketje. De meditaties zijn dan volledig op jouw behoeftes afgestemd.
Kosten €347,-
Neem contact met mij op wanneer je geïnteresseerd bent.