individuele sessie

Als je de roep voelt om te leren ontspannen, uit te rusten, je dieper te verbinden met je bekken, je innerlijke wijsheid of je intuïtie; als je het verlangen hebt om meer te zakken in je vrouwelijke kracht, jezelf helemaal wilt omarmen zoals je bent, verbinding wilt maken met je ongeboren kind; als je toe bent aan een rustmoment die afgestemd is op jouw verlangens, voel je dan welkom voor een individuele sessie.

Een 1-op-1 sessie kan in of rondom Zutphen plaatsvinden of bij jou thuis of online via Zoom. 

Mijn werkwijze is intuïtief. De basis van een sessie kan total yoga nidra, visualisatie, massage, wandelen, stilte en/of delen zijn. Wat jij maar nodig hebt. Ik put uit jarenlange ervaring met het werken met zwangeren, moeders en vrouwen tijdens retraites en persoonlijke sessies. Ik werk met vrouwen in elk stadium van hun leven, mensen die verlangen naar een kindje, mensen die een kindje hebben verloren, mensen met of zonder baarmoeder. Iedereen is welkom. Kom zoals je bent.

Het is mijn missie om jou te helpen thuiskomen in jezelf, zodat je de antwoorden waar je op zit te wachten, van binnenuit gaan horen. Met al mijn aandacht en liefde ben ik er voor jou om een veilige ruimte te creëren waarin jij kan ontspannen en kan afdalen naar diepere lagen in jezelf.

 

Praktisch:
Je kan mij een bericht sturen met je wens of verlangen. We kunnen een gratis intakegesprek van 15 minuten inplannen en daarna kan je beslissen of je een of meerdere sessies wilt boeken. 
Tarieven:
1 uur begeleiding €88
2 uur begeleiding €160
3 uur begeleiding €225 
De meditaties die tijdens de sessie plaatsvinden worden opgenomen en krijg je na afloop toegestuurd. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd er tussen de sessie van een uur zitten. Als je drie uur begeleiding koopt is het wel wenselijk deze binnen drie maanden te gebruiken.

Neem contact met me op