1-op-1 traject Uitgerust Moederschap

Je innerlijke vlam is (bijna) uitgedoofd. Zoals je nu voor jezelf zorgt gaat het niet goed. Je wilt opnieuw verbinding maken met je gevoel, je intuïtie, je eigen stem, je innerlijke wijsheid.
Je wilt een uitgeruste en ontspannen moeder zijn, maar hebt géén idee hoe, waar en wanneer dat te realiseren.
Het moederschap ervaar je als intens en pittig. Je kinderen houden je een spiegel voor en je hebt steun nodig om daar naar te kijken. 

Hoe zou het zijn wanneer je radicaal van jezelf leert te houden. Jezelf kan omarmen en welkom heten precies zoals je bent? Wat voor voorbeeld wil jij voor je kind(eren) zijn?

Het is mijn missie om jou te helpen thuiskomen in jezelf, zodat je de antwoorden waar je op zit te wachten, van binnenuit gaat horen en voelen. Met al mijn aandacht en liefde ben ik er voor jou om een veilige ruimte te creëren waarin jij kan ontspannen en kan afdalen naar diepere lagen in jezelf. Als moeder van vijf heb ik mogen leren om er allereerst helemaal voor mezelf te zijn en vanuit verbinding met mezelf de moeder te zijn voor mijn kinderen die ik wil zijn. En natuurlijk is dit nooit klaar.

 

Kennismaking

Een vrijblijvend en gratis gesprek van een half uur om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen met je wensen en verlangens. 

Eerste sessie

Na het kennismakingsgesprek hebben we na een paar dagen weer contact om te bespreken of je verder wilt met het traject. We prikken een datum voor de eerste sessie.

Aan de zachte slag

Het traject bestaat uit zes sessies van 60 minuten. Deze kunnen elke week, om de week of om de twee weken plaatsvinden. Online of fysiek in/rondom Zutphen. Je kan er ook voor kiezen om een intensieve sessie, bijvoorbeeld een wandelretraite, te doen en dan twee sessie achter elkaar krijgen.

De investering in jezelf is €997,- incl btw
Hiervoor krijg je:
zes 1-op-1 sessies van 60 minuten (online of in/rondom Zutphen)

onbeperkt contact via whatsapp

een yoga nidra opname die speciaal op jou is afgestemd

Ik wil graag kennismaken